Eurovisiooni finaali peaproov kruvib pinget: Elina ja Stigi lavaproovile eelnes katkestus

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänane 60. Eurovisiooni lauluvõistluse finaali esimene peaproov kruvis kõvasti pinget. Tänane esimene peaproov üllatas mõningate komistamiste ja mitmete katkestustega.

Üks mitmest katkestustest üllatas Wiener Stadthalle saalis olijaid ka täpselt enne Elina Borni ja Stig Rästa «Goodbye to Yesterday» laulu esitamist.

Foto: Meisi Volt (mobiilifoto)

Pärast Elina ja Stigi lavale saabumist kostitas saalis olijaid mitu minutit kestnud katkestus. «Augutäiteks» hakkas üks saatejuhtidest Eesti kohta paberilt fakte maha veerima. Ülejäänud kaks saatejuhti teesklesid lõbusust, mille tipuks ajas üks neist Eesti ja Leedu segamini.

Foto: Meisi Volt (mobiilifoto)

Ei tea, kas katkestus mõjus kuidagi ka artistidele halvasti, aga teisel katsel, kui muusikud uuesti lavale tulid, mõjus laulu esitus ebakindlalt, teenides saalilt leige aplausi. Samas ei maksa unustada, et meie laulu telerežii on mõeldud just kahesajale miljonile televaatajale, mitte umbes seitsmele tuhandele saalisistujaile.

Vaata mobiilifotodelt otse lava eest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles