Kahel korral Eesti Laulu finaali jõudnud Robin Juhkental peab lemmikuks enda laulu

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2015, esimene poolfinaal. Salvestused ja melu, Robin Juhkental
Eesti Laul 2015, esimene poolfinaal. Salvestused ja melu, Robin Juhkental Foto: Viktor Burkivski

Robin Juhkental võitis Eesti Laulu 2010. aastal ansambliga Malcolm Lincoln. Selleaastase lauluvõistluse eel meenutas muusik võidupäeva ja avaldas ka, milline lugu on talle kõige südamelähedasemaks saanud.

«Vahva. Kipa. Tore. Tore. Vahva. Kipa,» vahendab portaal Menu sõnu, mis meenutavad Robin Juhkentalile Eesti Laulu võistlust.

«Hommikul ärkasin üles, jõin kohvi. Läksin proovi ja siis õhtul võitsin,» meenutas muusik viie aasta taguse päeva emotsioone, mil sai selgeks, et Malcolm Lincoln läheb samal aastal Eestit Eurovisioonile esindama. «Kõik oli uus. Nüüd on juba vana,» tõdes Juhkental.

Praeguseks on Juhkental Eesti Laulu finaali lavale jõudnud kahel korral. Lisaks 2010. aastale ka sel aastal looga «Troubles», mida ta esitas koos The Big Bangersiga.

Foto: Viktor Burkivski

Kellegi teise laulu ta Eesti Laulu võistlusel esitada soovinud ei oleks. «Enda laulu ikka esitad kõige paremini,» arvas muusik. Oma lemmiklauluks valiski ta «Sireni», mis esindas Eestit ka Eurovisioonil.

Sel aastal esitas Robin Juhkental Menule teadaolevalt Eesti Laulu võistlusele vähemalt ühe loo ning seda koos Horror Dance Squadiga.

Eesti Laulu finaali piletimüügini on tänasega jäänud vaid kuus päeva, võimalus avaneb 10.11 kell 10.11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles