Eesti Laulu poolfinaali pääsenud Kristel Aaslaid: ka vähemtuntud nimed võivad üllatada

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volbriöö ja Cartoon klubis Hollywood. Kristel Aaslaid
Volbriöö ja Cartoon klubis Hollywood. Kristel Aaslaid Foto: Klubi Hollywood

Mart Normet avaldas neljapäeval, 5.novembril «Ringvaates» võistluse Eesti Laul 2016 poolfinalistid. Kahekümne poolfinalisti seas on ka Cartoon & Kristel Aaslaid looga «Immortality». Uurisime Kristelilt lähemalt, kuidas ta uudist vastu võttis.

Lauljatar ja näitleja Kristel Aaslaid rääkis Elu24-le, et Eesti Laulu poolfinaali pääsemise uudis tuli talle igati rõõmsa üllatusena ning ta oli sel hetkel just Pärnus etendusel. «Ja ei salga maha - tuli väike rõõmutantsuke omaette,» lisas lauljatar särtsakalt.

Konkurents on Kristeli sõnul sel aastal tugev ning ka vähemtuntud nimed võivad üllatada: «Ma ei kahtle, et tuleb vägev karussell.»

Ago Teppandi, Hugo Martin Maasika, Joosep Järvesaare, Kerli Kõivu, Iiris Vesiku ja Kristel Aaslaiu koostöös valminud lugu «Immortality» saab kuulda siis, kui see täiesti valmis. «Loodetavasti paari nädala jooksul,» ennustas lauljatar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles