Birgit meenutas Eesti Laulu võitu: see oli tore aasta, olin just teada saanud, et olen ka lapseootel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Star FM Suvetuur 2015. Getter Jaani, Birgit, Traffic ja 2 Quick Start Paide Vallimäel
Star FM Suvetuur 2015. Getter Jaani, Birgit, Traffic ja 2 Quick Start Paide Vallimäel Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Birgit Sarrap võitis Eesti Laulu võistluse 2013. aastal looga «Et uus saaks alguse». Peale enda laulu kõlab tal tihti kõrvus ka Ott Leplandi «Kuula», mis on Birgiti sõnul ka tema jaoks tähendusrikas.

Eesti Laulu võitu meenutas muusik rahuga. «Ma mäletan, et see päev oli väga rahulik. See aasta oli minu jaoks tore aasta, ma olin just teada saanud, et olen ka lapseootel, nii et võib-olla sisemine rahu oli ka sellest tulnud,» ütles muusik portaalile Menu.

Birgit ei osalenud võistlusel ka suure võidulootusega, vaid läks Eesti Laulule pigem oma uut lugu tutvustama. «Muidugi siis, kui se hetk hakkas saabuma ja rohkem hakkas punkte kogunema, siis juba läks olukord ka ärevaks.»

Peale enda laulu oleks ta soovinud Eesti Laulul esitada ka Ott Leplandi lugu «Kuula», mis osales Eesti Laulul aasta enne Birgiti võitu. «Naiseliku versiooni oleks sellest tahtnud teha, aga muidugi Ott laulab seda kõige paremini,» ütles muusik.

Eesti Laulu selle aasta finaalkontserdi piletid jõuavad müügile juba homme, 10.11 kell 10.11.

Birgit kutsub! KOLM päeva piletimüügi alguseni!10.11 kell 10:11

Posted by Eesti Laul on Saturday, 7 November 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles