Suur huvi! Pooled Eesti Laulu piletid on juba otsas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016
Eesti Laul 2016 Foto: logo

Sellest hetkest, kui eile kell 10:11 piletimüük avati, on hetkeseisuga saadaval veel vähem kui pooled pääsmed.

«Nii suur piletimüügi huvi näitab seda, et Eesti Laulust on saanud oodatud sündmus kogu rahva jaoks,» ütles Eesti Laulu produtsent Mart Normet.

«Ajalugu on näidanud, et kui esimeste tundide ja päevade müük on sedavõrd kiire, siis müüakse parimad kohad ja enamik pääsmetest peagi läbi,» rääkis Saku Suurhall tegevjuht Tarmo Hõbe. «Kes soovivad Eesti muusika aasta tipp-sündmust kohapeal saalis nautida, siis nendel tasub kiirustada.»

Eesti meelelahutusmaastiku parimad professionaalid hoolitsevad aga selle eest, et Saku Suurhall on Eesti Laul finaalõhtuks saanud täiesti uue ning hubase väljanägemise, emotsioonid on laes ning unustamatu elamuse saavad kõik, kes saalis kohapeal viibivad.

Saku Suurhallis leiavad aset ka mitmed põnevad uuendused, mida varem Eesti Laulu finaalides rakendatud pole.

Pileteid on võimalik 17. jaanuarini soetada soodushinnaga. Pileti hinnad algavad 19 eurost.

Esimene poolfinaal toimub 13. veebruaril ja teine 20. veebruaril. Suur finaalkontsert leiab aset 5. märtsil. Eesti Laulu võitja esindab Eestit 61. Eurovisiooni lauluvõistlusel Stockholmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles