Eesti Laulu fänn: poolfinaalidest leiab uusi lemmikuid, finaali pääsevad parimad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu fänn Anhelika Lodeson on teine inimene maailmas, kellel on Eesti Laulu uue logoga särk.
Eesti Laulu fänn Anhelika Lodeson on teine inimene maailmas, kellel on Eesti Laulu uue logoga särk. Foto: Erakogu

Aasta muusikasündmus Eesti Laul on hoogu sisse saamas ja praeguseks on teada need 20 artisti, kes astuvad üles poolfinaalides. Esinejaskond on mitmekesine ja oma lemmikuid jagub seal kõigile.

Eesti Laulu fänn Anhelika Lodeson on teine inimene maailmas, kellel on Eesti Laulu uue logoga särk. Konkursi produtsent Mart Normet tutvustas hiljaaegu "Terevisioonis" lauluvõistluse uuenenud logo ning kuulutas välja ka fänniloosi. Õnn naeratas Anhelikale, kes võitis ainulaadse särgi ja jagas oma mõtteid Eesti Laulust.

Anhelika ootab suurt võistlust juba põnevusega. "Mulle meeldib Eesti Laul sellepärast, et see on lahe! Seal kuuleb-näeb uusi muusikamaastikul tegutsevaid artiste ning ma saan alati hääletada ja valida selle artisti, keda sooviksin saata Eestit esindama suurele Eurovisioonile. See pole ainult žürii otsus," ütleb ta.

Eesti Laulu teeb Anhelika sõnul eriliseks see, et tegemist on väga hästi korraldatud ja olulise muusikasündmusega, mida oodatakse pikisilmi terve aasta.

Nii mõnigi tänavune võistluslaul on juba avalikkuse ette jõudnud, kuid on ka lugusid, mida üldsus pole veel kordagi kuulnud. Üks on kindel - võitja on just nende laulude hulgas. Kõik 20 Eesti Laulu poolfinaalides võistlevat lugu avalikustatakse juba esmaspäeval.

Eesti Laul 2016 poolfinaalid toimuvad 13. ja 20. veebruaril. Finaalkontsert toimub 5. märtsil Saku Suurhallis.

Pileteid saad osta Piletilevist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles