Kuula: Windy Beachi Eesti Laulu poolfinaali lugu räägib haiget saamisest ja andestamisest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Tuuli Rand, artistinimega WINDY BEACH
Lauljatar Tuuli Rand, artistinimega WINDY BEACH Foto: promo

Lauljatar Tuuli Rand, artistinimega WINDY BEACH avaldas oma Eesti Laul 2016 võistlusloo, mis kannab nime «Salty wounds».

Windy Beach alias Tuuli Rand andis välja singli «Salty Wounds». Lugu valiti ka Eesti Laulu poolfinaali, millele žürii ja kriitikud on andnud hinnangu kui ühele tugevamale finaalile viimaste aastate jooksul. Jaanuaris valmib singlile ka video.

«See tunne, kui sa saad luua midagi algusest peale ja seejärel esitada enda loodud lugusid on nii väärtuslik. Ma olen uhke, et olen tänu erinevatele muusikalistele projektidele kasvanud Windyks – naiseks ja lauljaks, kes usaldab ennast ja teab täpselt, mida muusikast soovib ja kuhu jõuda tahab,» kirjeldas Tuuli Rand.

Foto: promo

Singel «Salty Wounds» on valminud koostöös Priit Uustulndi aka ULA-ga, sõnad kirjutas Mari Tamm. Windy Beachi ja ULA ühisloome on tänaseks kestnud ligi aasta, mille jooksul on välja antud kolm singilt koos videotega, jaanuaris ilmub aga esimene Windy Beachi minialbum.

«Tuuliga ühendab meid ühine muusikaline maitse ja kirg elektroonilise muusika vastu. «Salty Wounds» oli mõnda aega sahtlis, aga kui ma selle sealt leidsin, tegime muudatused ühe nädalavahetusega ja saime koheselt aru, et see pala on sada protsenti Windy,» rääkis ULA. Laulu sõnad on kirjutanud hea sõber Mari Tamm, kuid Tuuli sõnul samastus ta tekstiga koheselt: «Olen tundnud samu tundeid, millest laulus juttu on.»

Windy Beach alias Tuuli Rand on laulja ja laulukirjuta, kes on pärit Kuressaarest. Lisaks elektroonilise muusika loomisele Windy Beach nime alt, on ta laulja ansamblites Funkifize, Vöörad ja Söörömöö. Tuleval aastal astub Tuuli Eesti Laulus üles kolmandat korda.

Kuidas lugu meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles