Elu24 video! Eesti Laulu seksikas tüdrukute ansambel La La Ladies saab nõuandeid Tanjalt

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laul 2016 poolfinalist La La Ladies osaleb võistlusel särtsaka looga «Unikaalne». Singli autoriteks on Tatjana Mihhailova, Mihkel Mattisen, Timo Vendt ja Inga Tislar. Elu24 uuris lähemalt, mis bändiga on tegemist.

La La Ladies on elegantne neidude ansambel, kus on kolm kaunist liiget: Diana Varik, Kethi Uibomägi ja Inga Tislar.

«Lugu «Unikaalne» on igaühe jaoks erineva tähendusega, aga põhiline mõte on see, et leiame endas üles need asjad, mis teevad meist head inimesed ja tooks tugevused esile, miks me oleme erilised oma pere, sõprade jaoks,» rääkis Kethi, et see ei tee eriliseks inimest, kui ta on mingil alal tuntud või professionaalne. «Igas inimeses on miski, mis meid teeb unikaalseks.»

Foto: Erlend Štaub

Lugu «Unikaalne» on neidude sõnul Eesti Laulule ja Eurovisioonile mõeldes kirjutatud, idee osaleda aga sündis ootamatult ja kiiresti.

La La Ladiese kaheaastase tegutsemise ajal on toimunud ka üks suurem muutus, bändis on uus liige Inga, kes tõi koosseisu uusi tuuli ja värsket verd.

Foto: Erlend Štaub

Kuidas aga sündis koosseisu seksikas stiil? «Mina tahaks näidata näpuga Tanja peale. Ta on Eestis üks naisikoon minu jaoks olnud. Tema mõtles välja meile pin-up-stiili, et hoida läbivat naiselikust ja stiilipuhtust,» avaldas Diana, et mõte on rõhutada seda, et naised peavad enda eest koolitsema ja alati head välja nägema.

«Pin-up-stiil on natukene glamuursem, aga samas ei tohiks olla vulgaarne,» lisas Kethi, et stiil peaks olema eetiline ja ilus. Kõik kolm neidu päriselus on erinevate stiilidega, laval aga näeb koosseis ühtne välja.

Vaata videost, kuidas on Tanja La La Ladiesit veel juhendanud ja mida arvavad neiud Eesti Laulust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles