Elu24 video! Saage tuttavaks: Pür Müdd pakub Eesti Laulul korralikku kütet

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Verivärske elektroonilise muusika duo Púr Múdd osaleb Eesti Laul 2016 konkursil sügava sõnumiga looga «Meet Halfway». Elu24 uuris lähemalt, kuidas põnev duo tekkis ja mida plaanitakse Eesti Laulul!

Púr Múdd on värske elektroonilise muusika duo, kuhu kuuluvad laulja Joonas Alvre ja instrumentalist Oliver Rõõmus. Bändi muusika varieerub paksust atmosfäärist korraliku kütteni. Atmosfääri pakub Joonas ja kütet Oliver ning nii proovitakse erinevaid stiile kokku segada.

Foto: Erlend Štaub

Kuidas kokku muusikat tegema satuti? «Oleme ka enne koos mänginud, projektipõhistes koosseisudes. Oliver kutsus mind kaasa kirjutama muusikat, mis tal oli sahtlisse jäänud, et aidata natukene tema loomingut edasi viia,» kirjeldab Joonas, et mõte Eesti Laulule proovida tekkis siis kui esimene lugu valmis sai.

Andekas duo on umbes poolteist kuud värske ja otsustati kohe ainuke esimene lugu ka konkursile saata.

Foto: Erlend Štaub

Keda toob Púr Múdd välja suurimaks muusikaliseks mõjutajaks?

«Me oleme duobänd, et siis võib-olla Hurts oleks hea tuua siia kõrvale. Coldplay muusika on äge ja Sigur Rós muidugi.»

Púr Múdd on vaikselt keerutanud mõtteid ka Eesti Laulu lavalise oleku teemadel ja koguni mõelnud tantsutüdrukute peale. «Lavalise poole väljamõtlemisel on meil abis Jüri Nael, kellega oleme ideid jaganud. Tuleb äge asi ja midagi erilist,» rääkis Joonas.

Rootsi Eurovisioonile esinemise sõitmise vastu pole duol midagi ja võidu korral esindatakse Eestit meeleldi.

Konkurentsi peab duo tugevaks: «Läheb raskeks.» «Minu lemmik on I Wear* Experiment, neil on väga hea ja tugev lugu,» lisas Oliver.

Värsket Púr Múddi saab laval kaema minna üritusel Tjuun In 2.jaanuaril.

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles