Elu24 video! Windy Beach: karnevali sel aastal ei tule

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laul 2016 üks osalejatest on Tuuli Rand ehk Windy Beach, kes võtab võistlusest osa looga «Salty Wounds». Tuuli käis Elu24 stuudios rääkimas, miks ja kuidas ta sellise looga võistlustulle astus.

Tuuli võttis Eesti Laulu võistluselt osa mitme grupeeringuga, kuid õnnelikuks edasipääsejaks osutus tema projekt Windy Beach.

Sel aastal on eelvoorust edasi pääsenud mitu Saaremaa esindajat. Kõik on omavahel juba ammu tuttavad, aga milles seisneb saarlaste fenomen, ei osanud Tuuli kommmenteerida.

Kuigi paljud artistid on öelnud, et Eesti Laulu võit pole neile oluline ning Eurovisioonile minek samuti, siis Tuuli sooviks minna ka Rootsi suurvõistlusele.

Kuna Tuuli jaoks pole see esimene Eesti Laul, millest osa võtta, on närv veel suurem. Üheks põhjuseks on see, et sel aastal laulab täiesti üksi. Kuigi Tuuli lubab, et tema etteaste tuleb visuaalselt huvitav, lisab ta, et karnevali ei tule.

Ise hoiab Tuuli pöialt teiste seas Cartoonile ja Jaan Tätte juuniorile.

Tuuli tulevastel kontsertidel saab silma peal hoida Windy Beachi Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles