Eesti Laulu poolfinalist Zebra Island: palju raha ja feimi!

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zebra Island
Zebra Island Foto: Siiri Kumari

 Ansambel Zebra Island osaleb Eesti Laul 2016 poolfinaalis võistluslooga "How Many Times". Elu24 uuris lähemalt, mis mõtted bändi enne poolfinaali valdavad.

Millest räägib teie Eesti Laulu võistluslugu? Kuidas see sündis?

No kuidas need lood ikka sünnivad – sai mitu päeva punnitatud ja välja ta tuli. Lugu räägib elu absurdsusest – kuidas maailm ühes meiega on pidevas muutumises ning et elukeerises mitte kaotsi minna, peame suutma nende muutustega kaasa mängida. Alustame ikka ja jälle kõike otsast peale, uuest küljest, mittekunagilõppev võitlus, et olla õnnelik. Sisyphose müüt.

Kas lugu on kirjutatud Eurovisiooni jaoks?

Me ei kirjuta lugusid millegi jaoks, pigem ikka millegi pärast. Nimetagem seda siis sisemiseks tungiks. 

Miks just see lugu võiks võita?

Sest meil on kõige ilusamad inimesed laval.

Mida tähendab teie jaoks Eesti Laulul osalemine? 

Palju raha ja feimi muidugi!

Kas olete ka tegelikult huvitatud Eurovisioonil osalema või on see üks viise, kuidas kodumaal Eesti Laulu vahendusel veelgi rohkem tuntust koguda? 

Loomulikult oleme huvitatud Eurovisoonil osalemisest!

Mis on varajasem mälestus Eesti Lauluga seoses ja siiani läbi aegade lemmiklugu? 

Esimene mälestus on vist Malcolm Lincolni “Siren” ja Iirise “Astronaut”. “Siren” oli päriselt ka nii hea lugu, hääletasime end segaseks. Väga hea meel oli, kui see lugu võitis.

Kuidas hindate võistlusel oma konkurente? Kelle lugu meeldib enim?

Eks seal ole see aasta taas igasugust kraami. Nii mõnigi lugu tekitab suuri küsimärke. Aga kõige rohkem meeldib ehk Cartooni lugu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles