Pöidlad pihku! Märt Avandi ja Ott Sepp juhivad sel aastal Eesti Laulu?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Avandi ja Ott Sepp liitusid Eesti Laulu meeskonnaga
Märt Avandi ja Ott Sepp liitusid Eesti Laulu meeskonnaga Foto: ETV/Pressimaterjalid

Eesti Laul 2016 on täies hoos ning juba 5. märtsil toimub Saku Suurhallis aasta oodatuma muusikasündmuse finaalkontsert. Viimastel kuudel enne suurt finaali on meeskonnal tegemist rohkem kui küllaga. Nüüd liitusid Eesti Laulu meeskonnaga ka Ott Sepp ja Märt Avandi.

“Nende ülesandeks jääb vaatajate kirjade sorteerimine, trummide tassimine ning garderoobide survepesu,” räägib Eesti Laulu produtsent Mart Normet. “Samas ei saa välistada ka seda, et nad Saku Suurhallis Eesti Laulu finaali ajal lavale jõuavad.”

Hollywoodis Kuldgloobuste gala eel päikselist ilma nautiv Märt Avandi esines täna hommikul ETV saates “Hommik Anuga” väga enesekindlalt, olles juba kindel, et tema ja Ott Sepp on Eesti Laulu saatejuhid.

"Me pole seda kaua aega teinud, mitu aastat lausa. Mul on meelest läinud, kuidas see käib. See oli viimane kord päris lõbus," ütles Avandi.

Ott Seppa ei õnnestnud pressiteate koostajal tabada. Tema lähedaste inimeste sõnul tegeleb mees praegu keskendumisega. “Ta püüab Eesti Laulu finaali ajaks jõuda vaimse puhastumiseni,” kinnitab Ott Sepa perekonnatuttav.

2010. aastal Eesti Laulu juhtinud Avandi ja Sepp on läinud ajalukku pilalaulude konkursiga “Pean saama Eurovisioonile, muidu suren 2010”. Pärast seda tuli mõlemale mehele esinemispakkumisi kui oavarrest, kuid toona ütlesid nad ära. Küll aga lubab Avandi, et ka tänavu on temal ja Otil varuks üllatusi.

Kõikidel, kes tahavad Eesti Laulu vägevast melust koha peal osa saada, tasub kiirustada, sest soodsama hinnaga piletid saavad otsa 17. jaanuaril!

Ainuüksi see, et Eesti Laulu finaal toimub Saku Suurhallis, muudab ürituse vaieldamatult aasta muusika tippsündmuseks ning kõik need, kes on kontserdil kohal, saavad suurepärase vahetu elamuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles