Eesti Laulu poolfinalist Anett Kulbin: hoiame lihtsat joont, et miski ei tapaks seda lugu ennast ära

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 on jätkuvalt Eesti Laulu lainel ning meie stuudios käis külas üks poolfinalistidest Anett Kulbin, kes sel aastal võtab konkursist osa oma sooloprojektiga. Lugu, mida esitatakse kannab pealkirja «Strong» ning sellest kaunitariga juttu tegimegi. 

See pole Anetil esimene kord osaleda Eesti Laulul, kuid on see esimene kord, kui ta teeb seda oma sooloprojektiga. ««Strong» sündis suvalisel hetkel ning mul ei olnud plaani midagi soololaadset alustada, aga see lugu sündis kõigepealt ning mõtlesin, et aga miks mitte saata see Eesti Laulule. Ja see oli uskumatu, et see kohe sinna pääses,» sõnab neiu. 

Anett on varasemalt käinud Eesti Laulul ansabliga Wilhelm. «Wilhem täiesti tegutseb ning tegeleme uue muusika kirjutamisega ja meil valmib ka esimene muusikavideo. Praegu väga palju laive pole, hoiame tahaplaanile ja kirjutame uut muusikat,» kinnitab Anett ja rahustab Wilhelmi fännide südameid. 

Foto: promo

Aneti sõnul «Strongile» hetkel muusikavideot plaanis  teha ei ole ning ka laval suurt tralli ei tule: «Kuna lugu on lihtne, siis suurt tralli ja tantsu ei tule, me pigem hoiame sellist lihtsat ja classyt joont, et miski ei tapaks seda lugu ennast ära.»

Mida muud me lauljannaga rääkisime, vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles