Vaata, kes on Eesti Laulu poolfinaalide saatejuhid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võistlus algab juba 15 päeva pärast! Konkursi Eesti Laul 2016 poolfinaalid on ukse ees ja praeguseks on selgunud ka poolfinaalide saatejuhid!

Meeleolukaid poolfinaale juhivad abikaasad Maris ja Henry Kõrvits, kes on rahvale hästi tuntud nii Raadio 2 kui ka muusikamaailma vahendusel.

Kuigi finaal saab olema erakordselt suurejooneline, siis ka poolfinaalid ei jää sellele grammigi alla.

Foto: Kristjan-Jaak Nuudi

Henry "Genka" Kõrvits on poolfinaalide eel ootusärev ning loodab seal näha lugusid, mis sõna otseses mõttes kisuvad kaasa.

"Eesti Laulu tähtsusest Eesti popmaastiku kujundamises ei ole mõtet enam rääkidagi. Mis teeb poolfinaalid huvitavaks, on just see, et see on esimene kord, kui artist oma esitusega meie ette astub. On huvitav jälgida, kuidas mõni enne võib-olla mitte nii silma-kõrva jäänud lugu hakkab tänu esitlusele tööle. On see siis artisti karisma või esituse visuaalne pool, mis aitavad loost aru saada," ütleb ta.

"Seepärast peangi alati poolfinaale huvitavamaks. Ka sel korral on palju lugusid, mis minu jaoks veel ei tööta ja ootangi huviga, et kas tervik paneb mind tatsuma," lisab ta.

Foto: Kristjan-Jaak Nuudi

Ka Maris Kõrvitsal on poolfinaalide osas kõrged ootused, kuid saatejuhina tunneb ta end kindlalt.

"Henryga koos saadet teha on äärmiselt kerge. Minu õlgadelt vajub ära mure, et pean domineerima, naljakas olema või tähelepanu endale koguma. Mina teen saadet," kommenteerib saatejuht Maris Kõrvits abigaasaga koos saate juhtimist.

"See on äärmiselt vahva, et pakkumine saatejuhtideks tuli meile mõlemale. Siit me tuleme, Piip ja Tuut ning Tembu ja Vembu!" lisab ta muigega.

Kuigi finaal on see, mis otsustab kõik, siis poolfinaale peab vaatama ja hääletama oma lemmiku poolt, sest muidu ei pääsegi ta finaali.

Eesti Laul 2016 poolfinaalid toimuvad 13. ja 20. veebruaril. Finaalkontsert toimub 5. märtsil Saku Suurhallis.

Tutvu kõikide võistlejate profiilidega lähemalt lehel eestilaul.ee.

Osta pilet juba täna Piletilevist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles