Ennenägematu sõna otseses mõttes: Cartoon toob Eesti Laulul lavale virtuaalse Kristel Aaslaidi!

Irene Tambek
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pressimaterjalid

Esimest korda Eesti ja Eesti Laulu ajaloos kasutatakse laval virtuaalset karakterit, kelle kõik liigutused salvestati sisse superandeka Kristeli Aaslaidi enda poolt. Lugu «Immortality» tuleb laupäeval teieni läbi Kristeli vokaali, kuid laulja ise, teieni läbi animatsiooni. 

«No tegelikult on selle asjaga nüüd nii, et kui Cartooniga «Immortality» nimelise looga Eesti Laul 2016 poolfinaali saime, siis oli vaja mōelda välja äge show. Veidi aega hiljem olin ma Leedus ja ma tantsisin motion caption kaamerate ees sisse animeeritud Kristeli liikumise,» kirjeldab Kristel oma Facebooki lehel, kuidas animatsiooni loomise lugu alguse sai. 

Vaadake tiiserit ja veenduge, et sel laupäeval, 13. veebruaril saab ETV ekraanil Eesti Laulu esimeses poolfinaalis juhtuma midagi eriti ägedat!

VAATA LISAKS: Imekaunis Kristel Aaslaid trotsis Eesti Laulu poolfinaali salvestusel kevadkülma: see tuli ootamatult

EESTI LAUL TEASER ALERT!

Guys, we’re doing something super cool at EESTI LAUL 2016! For the first time in the history of Estonia we’re using a virtual character on stage. The character’s every move was actually captured by “recording” Kristel’s moves, dancing etc. She’s awesome sauce. We like doing things that’ve never been done before :) #cartoonimmortality

Posted by CARTOON on Wednesday, February 10, 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles