Ainult Postimehes: vaata videost, kuidas sündis Eesti Laulu jaoks loodud anima-Kristel! (1)

Irene Tambek
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 13. veebruaril näeb ETV ekraanidelt Eesti Laulu poolfinaalis midagi ennenägematut ning seda, kuidas see sündis, näete meie videost! 

Esimest korda Eesti Laulu ajaloos kasutatakse laval virtuaalset karakterit, kelle kõik liigutused salvestati sisse andeka Kristeli Aaslaidi enda poolt. Lugu «Immortality» tuleb täna teieni otse läbi Kristeli vokaali, kuid Kristel ise ilmub teleekraanidele animakarakterina. 

VAATA LISAKS: Ennenägematu sõna otseses mõttes: Cartoon toob Eesti Laulul lavale virtuaalse Kristel Aaslaidi!

«No tegelikult on selle asjaga nüüd nii, et kui Cartooniga «Immortality» nimelise looga Eesti Laul 2016 poolfinaali saime, siis oli vaja mōelda välja äge show. Veidi aega hiljem olin ma Leedus ja ma tantsisin motion caption kaamerate ees sisse animeeritud Kristeli liikumise,» kirjeldab Kristel oma Facebooki lehel, kuidas animatsiooni loomise lugu alguse sai. 

Kuidas sündis anima-Kristel, vaadake videost ja veenduge, et täna saab ETV ekraanil Eesti Laulu esimeses poolfinaalis juhtuma midagi eriti ägedat!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles