Elu24 video! Tanja Mihhailova Eesti Laulule kaasa elamas: kui Taanis eurolavalt maha astusin, siis mõtlesin - mitte kunagi enam

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016, teine poolfinaal stuudios
Eesti Laul 2016, teine poolfinaal stuudios Foto: Erlend Štaub

Täna selgub Eesti Laul 2016 teises poolfinaalis, kes pääsevad edasi finaali 5.märtsil Saku Suurhalli lavale, et võistelda koha eest Eurovisiooni lauluvõistlusel. Teiste seas on pöidlad pihus ka seksikal tüdrukutekambal La La Ladies, keda juhendab ise Eurovisiooni lava vallutanud lauljatar Tanja Mihhailova ise.

"Ma sel aastal laval küll ei ole, aga närv on sees," tunnistas Tanja Elu24-le, et soovitas La La Ladies'i neidudele nautida kogemust, sest see on ainulaadne elus.

Tanja rääkis ka, et sel aastal on Eesti Laulul väga palju häid numbreid ja artiste. "Mulle meeldivad paljud lood, kas on vokaalid tugevad või hea lavastus."

Foto: Erlend Štaub

Kas Tanja tahaks ise taas eurotralli karnevalile astuda? "Kui ma Taanis lava pealt maha astusin, siis mõtlesin, et mitte kunagi enam. See on üks närvirohke kogemus," rääkis lauljanna, et Eurovisiooni trall küll juba natukene taas tõmbab. "Ma hetkel ei ole seal maal, et hullult tahaks tagasi, ma ei ütle mitte kunagi, aga see aasta ise mitte."

Tanja on küll viimasel ajal La La Ladiese tegemistele kaasa elanud, aga avaldab kohevarsti ka ise uue muusikavideo värskele loole "Kustuta tuled". Lisaks on lauljannal sel aastal palju reisimist: "Järgmisel nädalal lähme Hispaaniasse esinema."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles