Kontrollitud hullus «Eesti laulul»

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Eesti laulu» teine poolfinaal pakkus sarnaselt esimesega üllatusmomente – lõppvõistluselt jäid välja žürii lemmikud Anett Kulbin ja Púr Múdd, kelle asemel valis rahvas finaali Meisterjaani ning noore poplaulja Grete Paia. Viimast kiputakse tahes-tahtmata kõrvutama esimesest poolfinaalist edasi saanud Lauraga, sest mõlemad esindavad finaalis ju Sven Lõhmuse loomingulist käekirja. 

Väga lennuka aasta krooniks finaali pääsenud Jüri Pootsmann tunnistas, et tema hoidis pöialt sooloartist Anett Kulbinile. Enda edasipääsus aasta meesartistiks valitud laulja väga kindel ei olnud. «Mul on vaja elada sisse Eesti muusikamaastikule ja näha pealt, kuidas asi käib, tutvuda inimestega, kes muusikat teevad,» arvab Pootsmann.

Õnnelikult lendas finaali ka maheda kõlaga ansambel Go Away Bird, kelle lauljanna 40-kraadise palavikuga endast salvestusel viimase välja pani ja end rahva südamesse laulis. Suur pingutus viis naise mõneks ajaks peaaegu koomasse ja haiglavoodisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles