Elu24 video! Jüri Pootsmann avaldas, kuidas maandab pingeid ning andis ilusa lubaduse

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016 pressiüritus Sportlandis - finalistid disainisid ketse. Jüri Pootsmann
Eesti Laul 2016 pressiüritus Sportlandis - finalistid disainisid ketse. Jüri Pootsmann Foto: Viktor Burkivski

Tänasel Eesti Laul 2016 pressiüritusel Sportlandi kaupluses disainisid konkursi finalistid fännide jaoks ketsipaari. Kohal oli ka laulja Jüri Pootsmann, kes kasutas kujundamisel kirkaid ja kevadisi värve.

Elu24 uuris Jürilt, kas tal oli kahju ka ilus valge Converse'i kets täis sodida. «Ei olnud kahju, ega mina ei pidanud nende eest maksma,» kostis staarisaate võitja ja aasta meesartist läbi huumori.

«See on ju väga hea loovtegevus. Ma arvan, et see annab nii palju juurde ühele valgele ketsile,» pajatas Jüri, et kasutas kujundamisel kevadisi värve ja noortepärast, lihtsat joont.

Foto: Viktor Burkivski

Uurisime, kas Jüri ka trenni teeb. «Mitte nii palju kui peaks ehk siis mitte üldse. Kahjuks,» tunnistas laulja, et on viimasel ajal trenni tegemisele palju mõelnud, sest füüsis on tema jaoks oluline.

«Ma luban, et ma lähen, väga-väga varsti trenni,» andis staar kaamera ees suure lubaduse.

Foto: Viktor Burkivski

Pingeid maandab laulja üksi olles ja suuremast seltskonnast eemal. See aitab keskenduda esinemisele, et peas ajad korda saada. «Üksi vegeteerimine nurgas on minu nipp.»

Vaata videost, kuidas suhtub Jüri Pootsmann Eesti Laulu edetabelitesse ja ennustustesse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles