Eesti valiti kõige veidramate eurolugude hulka kahe lauluga (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlaste laul «Leto Svet» jäi tänavu tagantpoolt kolmandaks, pälvides kokku 8 punkti, millega edestas vaid Ungarit ja San Marinot.
Eestlaste laul «Leto Svet» jäi tänavu tagantpoolt kolmandaks, pälvides kokku 8 punkti, millega edestas vaid Ungarit ja San Marinot. Foto: Postimees.ee

Muusikaväljaanne New Music Express reastas 17 kõige naeruväärsemat hetke Eurovisiooni ajaloost, mille hulka pääses kahe looga Eesti.

Esimesena pääses nimekirja Kreisiraadio 2008. aasta looga «Leto Svet», vahendab Menu. Väljaande hinnangul oli eestlaste etteaste igasuguse valehäbita Eurovisiooni ajaloo kõige veidram.

Teise Eesti etteastena pääses nimekirja Winny Puhh ja tagurpidi laes rippuv trummar. Kuigi bänd ei jõudnud oma looga «Meiecundimees üks Korsakov läks eile Lätti» 2013. aasta Eesti Laulu finaalist kaugemale, nimetas väljaanne selle siiski üheks kummalisemaks etteasteks Eurovisiooni ajaloos.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles