Elu24 video! Enesekindel Go Away Bird läheb Eesti Laulu finaali lõbutsema

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016 pressiüritus Sportlandis - finalistid disainisid ketse, Go Away Bird
Eesti Laul 2016 pressiüritus Sportlandis - finalistid disainisid ketse, Go Away Bird Foto: Viktor Burkivski

Sportlandi kaupluses Eesti Laul 2016 pressiüritusel disainisid konkursi finalistid fännide jaoks täitsa ise ketsipaari. Oma loomingul lasi lennata ka ansambel Go Away Bird, kes otsustas minimalistlikuma lähenemise kasuks.

Valged Converse'i ketsid said omale samasugused linnukesed peale nagu bändi solisti Hanna Parmani jala peal. Lauljanna jaoks on ka ketside sodimine juba lapsepõlvest peale katsetatud asi. Tema kapis on siiani umbes viisteist paari sarnaseid ketse. "Olen neid kandnud nii ammusest saati. Siis kui kõik veel rulatasid."

Foto: Viktor Burkivski

Mis on aga andekate muusikute kokkupuude spordiga? Tuleb välja, et üks liikmetest, Dirk Lloyd, käib aeg-ajalt kangi tõstmas. Lauljatar Hanna armastab käia mägedes lauda sõitmas. Stanislav aga on suur jalgrattaga sõitja.

Foto: Andrei Ozdoba

Eesti Laulu hääletus- ja ennustusedetabeleid bänd ei ole jälginuid ning selle pingerivi vastu suurt huvi ei tunne. Finaalile läheb Go Away Bird vastu kindla sammuga: "Meil on eesmärk täidetud. Lihtsalt tore olla seal. Lähme lõbutsema."

Muide, ansamblilt on varsti oodata ka uut muusikat! Hoiame kätt pulsil!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles