Elu24 video! Imekauni figuuriga Laura virgutab end trennis neli korda nädalas

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016 pressiüritus Sportlandis - finalistid disainisid ketse. Laura Remmel
Eesti Laul 2016 pressiüritus Sportlandis - finalistid disainisid ketse. Laura Remmel Foto: Viktor Burkivski

Sportlandi kaupluses Eesti Laul 2016 pressiüritusel disainisid konkursi finalistid fännide jaoks täitsa ise ketsipaari. Oma loomingul lasi lennata ka ägedas parukas Laura Remmel. Elu24 uuris lähemalt, mis teda inspireeris!

Laura joonistas Converse'i ketsid täis värvilisi ristkülikuid. "Õnneks ma olen korraldanud ka lastelaagreid ja nendega koos pidanud igasugu asju meisterdama. Joonistamise peale ma väga meister ei ole, aga mingi mõte tekkis," rääkis Laura disainimise kogemusest.

Foto: Viktor Burkivski

Lastega saab särtsakas lauljanna muidu hästi läbi ning neilt tuleb siirast tagasisidet. "Kui mitte aus, siis naljakalt aus," kostis Laura muiates mudilaste kriitika osas.

Foto: Viktor Burkivski

Kaunis vormis Laura tegi trenni viis-kuus aastat tagasi üsna harva, aga sai siis selle pisiku kätte. "Nüüd ma käin vähemalt neli korda nädalas trennis," rääkis lauljanna, et teeb kas siis joogat, käib jõusaalis või jooksmas.

Trenni armastab naine teha mitte välimuse pärast, vaid sellepärast, et see ergutab väsinud vaimu ja paneb aju tööle. Kui on vaja, leiab igaüks treni tegemiseks ka aja, Laura võrdleb seda lausa söömisega. "Näiteks kolmapäeva hommikuti käin ma pool kaheksa joogas."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles