Elu24 video! Cartoon ja Kristel Aaslaid: kõik ei pea olema ühesugused, et olla samad

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016 pressiüritus Sportlandis - finalistid disainisid ketse. Cartoon ja Kristel Aaslaid
Eesti Laul 2016 pressiüritus Sportlandis - finalistid disainisid ketse. Cartoon ja Kristel Aaslaid Foto: Viktor Burkivski

Esmaspäeval, 29.veebruaril toimus Sportlandi kaupluses Ülemiste keskuses Eesti Laul 2016 finalistide saatel põnev pressipäev, kui muusikud pidid disainima fännide jaoks ise ühe ketsipaari. Kohal oli ka Cartoon ja Kristel Aaslaid, kelle lõpptulemus nägi välja täitsa huvitav.

Täiesti eriilmelise lõpptulemusega ketsid on bändiliikmete sõnul hingesugulased: "Kõik ei pea olema ühesugused, et olla samad," teatas Kristel Elu24-le, et ketsidel on erinevaid emotsioone peal.

Foto: Viktor Burkivski

Cartooni liikmed on ise suured ketsikandjad ja enamasti eelistatakse jalga panna Nike'i tosse.

Foto: Viktor Burkivski

Elu24 uuris, kas Eestis aina rohkem populaarust koguv Cartoon ka spordiga tegeleb? "Mina käin jooksmas," kostab Ago Teppand. Hugo-Martin Maasikas on aastaid kasutanud jõusaali võimalusi. Näitleja ja laulja Kristel Aaslaid käib mõnikord jõusaalis ja tantsib. "Ikka tuleb natukene seda spordiasja teha, end liigutada." Eratreeneri käe all trenni teinud Kristel on hetkel ajapuuduse tõttu pausil ning loodab varsti tagasi trenni jõuda.

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles