Elu24 video! Laura selgitab, kuidas vaadata ta uut 3D muusikavideot ning mis muudatusi plaanitakse lavariietuses (1)

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016, teise päeva proovid, Laura
Eesti Laul 2016, teise päeva proovid, Laura Foto: Viktor Burkivski

Laura Eurovisioonile pürgiv lugu "Supersonic" sai endale virtuaalreaalsuse abil loodud video. Virtuaalreaalsus annab muusikavideo loomisele uued võimalused, kuid antud video teeb ainulaadseks sasjaolu, et tegemist on  maailma esimese animeeritud sfäärilise 3D muusikavideo. Elu24 uuris Lauralt, kuidas videot näha ning mis muudatused viib laulja läbi lavariietuses.

Laval üksi lugu esitav Laura Remmel ei tunne end sugugi üksi, sest tema selja taga on suur toetav tiim. "See ei ole ainult minu esitus," rääkis Laura, et tunneb end Saku Suurhallis mõnusalt, hubaselt ja laval enesekindlalt.

Lisaks andis Laura täna oma võistlusloole "Supersonic" välja vägeva video, mida niisama vaadata ei saagi. Või noh, saab, aga hästi ei saa aru, mis toimub. "Video on loodud 3D-s ja 360 kraadi sfääriliselt. See tähendab seda, et seda saab vaadata sptetsiaalsete prillidega," lubas lauljanna õhtul "Ringvaates" lähemalt ette näidata, kuidas asi käib. Spetsiaalsete prillidega saab vaadata nii üles, alla kui ka kõrvale ehk uudistada toimuvat enda ümber. "Sa saad selles maailmas kaasa liikuda."

Laura ise on muusikavideost väga vaimustuses ja tõdes, et ta pole varem midagi sellist näinud. "Ta on justkui multifilmi reaalsus," lisas Laura, et videoga nähti vaeva kaks ja pool kuud.

Vaata videost!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles