Eurolaulik: väga võõraks on mulle jäänud need kaasaja muusika värgid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Lincoln
Malcolm Lincoln Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Raadio2 Aastahitt galal püüdis Elu24 kinni Eestit Eurovisioonil esindanud Malcolm Lincolni laulja Robin Juhkentali ning uuris mehe 2010. aasta muusikaeelistuste ja teiste tegemiste kohta.
 


Millised muusikapalad meenuvad sulle eelmisest aastast?


«Ma ei tea, ma ei kuulanud üldse viimasel ajal muusikat. Väga väga võõraks on mulle jäänud need kaasaja muusika värgid. Ma ei tea. See ongi niimoodi, et mida rohkem ma ise teen, seda vähem ma viitsin teiste muusikat kuulata,» ei toonud Juhkental välja ühtegi konkreetset lugu.

Mõni album näiteks?

«Noh, häid albumeid oli küll … noh ma väga palju samas ei kuulanud head muusikat. Midagi mind väga ei vaimustanud.»

Mida öelda möödunud aasta kokkuvõtteks?

«Eelmine aasta läks päris hästi, et andsime välja inglise keelse albumi ja Eesti olude kohta müüsime ikkagi väga hästi.»

Mida see tähendab?


«Ei ole kerge müüa siin inglise keelset albumit. Kui paar tuhat plaati müüb, siis on väga hea juba. Päris täpsed andmed hetkel puuduvad küll, aga kuskil nii see oli,» jäi mees möödunud aastaga väga rahule ning lubas, et selle aasta keskel või teises pooles on ka nende sulest uut plaati oodata.

Kes  oodata ei jaksa, saab bändi juba jaanuari lõpus Telliskivi Loomelinnakus esinemas näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles