Elu24 video! Vaata, milline näeb välja Eurovisiooni lauluvõistluse uhke saal ja green room

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eurovisiooni lauluvõistlus toimub sel aastal Stockholmis kuulsas Globe Arena kontserdihoones, mis mahutab saali üle 16 000 inimese muusikat nautima. Elu24 tegi kaameraga läbi teekonna pressikeskusest suurde saali, kus eurolaulikud rahvast kohapeal ja teleekraanidel hullutama hakkavad. 

Kui pressikeskus on ajakirjanikele üles ehitatud Hoveti saalis, siis Globe Arenale on minna päris pikk teekond.

Globe Arena avati 1989.aastal on tähtsaks sümboliks nii Stockholmi kui Rootsi jaoks, sest uhkest suurhallist on käinud läbi mitmed maailmakuulsad staarid - teiste seas on Globe'i laval esinenud näiteks U2, Bruce Springsteen, Metallica, Lady Gaga ja Beyonce. Lisaks on tegemist halliga, kus Olsen Brothers võitis Eurovisiooni lauluvõistluse aastal 2000. Suurhallis on ajalugu teinud ka Rootsi jäähoki tiim.

Vaata videost, milline teekond tuleb läbida kahe saali vahel, et saaks Eurovisiooni live'i nautima ning milline näeb välja saal lava eest, green roomi kõrvalt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles