Elu24 video! Mart Normet avaldas, miks on öeldud ära mõningatest intervjuudest ja millest oli vaja laval loobuda

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eurovisioon 2016 on täies hoos ning Eesti tiim valmistub hoogsalt teisipäevaseks esimeseks poolfinaaliks, et kõik oleks laval täiuslik. Elu24 uuris produtsent Mart Normetilt, kuidas oldakse rahul selleaastase korralduse ja lavaga ning kui edukalt on Jüri Pootsmann melu ja tähelepanuga toimetulnud.

Eesti delegatsiooni juht Mart Normet rääkis Elu24-le, et kõigil on tuju konstantselt hea. "Lava ja korraldusliku poolega oleme olnud rahul," lisas Normet, et kõik on rahulikud.

"Mina ei tea, kas nad räägivad seda kõikidele või ainult meile, aga nad veenvalt ütlevad, et see on kõige lahedam graafika, mis nad on teinud," lisas Normet, et nad on osavad olnud selgitama, miks nad midagi teevad ja mõnda muutust sisse ei vii, mida palutakse. "Nad on maailma parimad oma telekultuuri ja telekultuuri mõttes, mingil hetkel me ei peagi nendega nii palju jonnima ja see on maitsete küsimus," teatas Normet, et Jüri läheb lavale ja rootslased näitavad seda nii ilusti kui oskavad. 

Lisaks ei upu Jüri lugu "Play" esitades laval virrvarri sisse ära, vaataja on temaga kontaktis. "Laulja on koguaeg näha ja vaataja on temaga kontaktis ja saab seda lugu kuulata." Suureks telesaladuseks nimetab Normet seda, et silmad toimivad kõige paremini: "Mida rohkem hoitakse suurt plaani, mida rohkem on artist näha, seda paremini peaks see kõik toimima."

Loo esitamisel on vaja olnud teha ka mõningaid kompromisse ning otsitakse selliseid võimalusi, mida ehk mujal lugudes ei ole. "Proovisime leida teletehniliselt erinevaid nüansse, mis ei õnnestunud tehnilistel põhjustel, aga meil ei ole sellest ka nii kahju," lisas Normet, et loo trump on lihtsus ja nii see töötab praegu.

Vaata videost, kuidas hindab Mart Normet Jüri Pootsmanni taluvust Eurovisiooni pingetega ning kui suur on olnud välisajakirjanduse huvi tema vastu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles