"Eesti Laul 2017" piletid lähevad nagu soojad saiad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2017
Eesti Laul 2017 Foto: Laura Arum-Lääts

5. mail jõudsid müügile muusikakonkursi "Eesti Laul 2017" finaali piletid ning viie päevaga on müüdud juba üle 600 pileti. Fännide huvi on suur ja parimad kohad kaovad välgukiirusel.

"Tänavu panime järgmise aasta finaali piletid varakult müüki, et fännid saaksid endale võimalikult aegsasti valida võimalikult head kohad. Tuleb tõdeda, et väga palju häid kohti on tänaseks juba müüdud. Soovitame soojalt kõigil "Eesti Laulu" fännidel, kes tahavad kohta esimestesse ridadesse või lava lähedusse, soetada endale pääsmed esimesel võimalusel, sest parimad kohad on peagi juba otsas," ütleb "Eesti Laulu" peaprodutsent Mart Normet.

"Rõõm on tõdeda, et "Eesti Laulul" on nii palju tulihingelisi fänne, kes on juba praeguseks garanteerinud endale elamuse järgmise aasta finaalkontserdil. Esimese nädala müük näitab seda, et kõige suurem on huvi lava esiste ning green-roomi vahetus läheduses olevate kohtade vastu," lisab ta.

Tänavuse konkursi finaali oli Saku Suurhalli saal viimse kohani välja müüdud ning huvi oli kontserdi vastu suur. Suur saal pakub ka publikule vahetumaid ja paremaid võimalusi. "Fännid soovivad olla oma iidolitele võimalikult lähedal ja omada head ülevaadet kõige eredamatest hetkedest otse sündmuste keskel. Mai lõpus ja juunis on "Eesti Laul 2017" finaalkontserdi pääsmed loomulikult heaks kingituseks ka igale muusikasõbrast kooli- või lasteaialõpetajale," ütleb konkursi kaasprodutsent Saku Suurhallis, Tarmo Hõbe.

"Eesti Laul 2017" finaalkontsert toimub 4. märtsil Saku Suurhallis. Piletid on saadaval Piletilevis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles