Juhan Paadam Jüri Pootsmanni etteastest: Fakt on see, et jäi puudu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
STOCKHOLM, SWEDEN. MAY 9, 2016. Singer Juri Pootsmann representing Estonia performs during the dress rehearsal for the 1st Semi Final of the 61st annual Eurovision Song Contest. Vyacheslav Prokofyev/TASS
STOCKHOLM, SWEDEN. MAY 9, 2016. Singer Juri Pootsmann representing Estonia performs during the dress rehearsal for the 1st Semi Final of the 61st annual Eurovision Song Contest. Vyacheslav Prokofyev/TASS Foto: Vyacheslav Prokofyev/Vyacheslav Prokofyev/TASS

Eile õhtul toimus Eurovisiooni esimene poolfinaal ning pikaaegne Eurolaulu peaprodutsent Juhan Paadam tõdes, et Jüri Pootsmanni närv oli kahjuks väga suur.

«Kogu esituses oli glamuuri vähe. Ma küll võtan endale õiguse reserveerida vabaduse mitte hakata noort artisti kritiseerima meeletult, kui mul on kunagi võimalus, siis me võime vestelda näost näkku. Fakt on see, et jäi puudu,« rääkis Paadam «Vikerhommikus».

Ühe miinusena tõi Paadam välja Jüri lavaliikumise ning suure plaani, mis ei kandnud. «Hea näitleja on talle õpetanud teatud liikumised ja see töötab siis, kui sa selle ära mängid, kui see sulle sobib ja vaataja seda usub,» selgitas Paadam.

Paadam lisas, et sellest ei maksa tragöödiat teha, kui Eesti igal aastal ei võida.

Artikkel on refereeritud Menust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles