Mart Normet on Pootsmanni mitte edasipääsemisest täiesti löödud: pettumus on üks tugevatest tunnetest (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Normet ja Jüri Pootsmann Stockholmis.
Mart Normet ja Jüri Pootsmann Stockholmis. Foto: Eero Vabamägi

Täna hommikul andis intervjuu Maris Kõrvitsale ja Indrek Vaheojale otse Stockholmist Rootsi laua tagant Eesti Laulu peaprodutsent Mart Normet, kes oma pettumust raadioeetris ei peitnud.

Küsimusele, millised tunded Normetit täna hommikul valdavad, vastas mees valitud sõnadega: «Tunnetega on tivoli, raske on midagi täpselt öelda, aga on õige öelda, et pettumus on üks tugevatest tunnetest.»

«Tunded on isiklikud, aga ma arvan, et see oli üllatav eile, et nii kihvti lauluga ei pääsenud finaali,» lisas ta ja tunnistas, et kuigi kihlveokontorid meid ka finaali ei ennustanud, elati unelmamaailmas ja usuti, et esitus on piisavalt tugev, et üllatada kõiki.

Normet jäi üldpildis Pootsmanni esitusega rahule: «Tunded on loomulikud, aga kõike saab ju lihvida ja paremini teha, aga üldpildis sai ta täitsa hästi hakkama.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles