Mis jäi puudu? Mis võisid olla põhjused, miks Pootsmann ja «Play» ei viinud Eestit finaali? (19)

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jüri Pootsmann tegi Eurovisiooni laval Stockholmis esimeses poolfinaalis suurepärase etteaste ning noorele lauljale pole midagi ette heita. Mis võisid siiski olla põhjused, miks "Play" ei viinud Eestit finaali?

 1. Glamuuri jäi väheks.

Pikaaegne Eurolaulu ning 47. Eurovisiooni lauluvõistluse peaprodutsent Juhan Paadam ütles, et lugu on hea, aga glamuuri jäi väheks: "On mõned asjad, mis ei tulnud välja. Ma nimetaksin seda nii: glamuuri jäi väheks."

2. Lugu ja lavapilt kadus muu show vahele ära. 

Vestelnud kogenud Eurovisiooni fännidega, leidsid mitmed, et meie "Play" kaob muude lugude ja kireva show vahele ära ning ei paista oma lihtsusega silma.

Foto: SCANPIX

3. Meie toetavad lähinaabrid on teises poolfinaalis. 

Hoolimata sellest, et Soome ja Venemaa olid Pootsmanniga koos esimeses poolfinaalis, on meie suured toetajad Läti ja Leedu teises poolfinaalis. Selle tõid üheks põhjuseks Austriast pärit fännid enne esimest poolfinaali.

Foto: Eero Vabamägi

4. Tugevad kaasvõistlejad.

Eurolaulik Jüri Pootsmann ise arvab, et puudu ei jäänud mitte midagi. "Mina andsin endast parima. Laul oli väga hea, show läks hästi." Üheks põhjuseks nimetab laulja siiski seda, et teised olid sel aastal väga tugevad. "Väga palju häid laule oli, ja nagu öeldud, mul on teiste üle nii hea meel." Paljude heade lugude pärast ennustas ka Eurovisiooni ametliku fännklubi liige, et Eesti jääb finaalist välja.

Hea lugeja, mida arvad Sina?

Kommentaarid (19)
Copy
Tagasi üles