Elu24 video! Jüri Pootsmann: mina arvan, et Eurovisiooni võidab keegi üllataja

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 kohtus Stockholmis taas eurolauliku Jüri Pootsmanniga ja uuris, millised on tema lemmikud artistid Eurovisiooni finaalis ja keda ennustab võitjaks! Lisaks saame teada, millega artist pärast esimest poolfinaali tegelenud on.

Laulja Jüri Pootsmann rääkis oma hotellis Elu24-le, et on pärast esimest poofinaali veel oma esinemist analüüsinud, aga leiab, et seda ei tohi eriti teha: "See võib tuju ära rikkuda, sest meie andsime kõik endast ja ma arvan, et minu esinemise juures läks kõik hästi," lisas Jüri, et kõik läks nii nagu prooviti ja mis seal ikka analüüsida.

"Väga paljud artistid on öelnud, et ära põe, kõik on veel ees. Ma tean seda ja mul on hea meel, et sain eurolaval üldse esineda, see on täiesti uskumatu," rääkis Jüri, et teised eurolaulikud on teda ka julgustanud pärast poolfinaali.

Foto: Eero Vabamägi

Jüri kohtus Stockholmis ka legendaarse Rootsi popansambli ABBA liikme Björn Ulvaeusega: "Me rääkisime väga vähe. Ma küsisin, mis nõu tal mulle anda on. Ta ütles, et ma peaksin lihtsalt hakkama omi laule kirjutama ja ennast rohkem usaldama. See on selle asja võti, ütles tema," lisas Jüri, et staar on täiesti tavaline inimene, arestades seda, kui palju plaate ta on müünud ja kui kuulus ta on Rootsis. "Ta käib samamoodi poes nagu iga teine tavainimene."

Foto: ERR

Jüri Pootsmann Stockholmis endale rohkem lisapromo pole teinud ja on lihtsalt puhanud ja aja maha võtnud. "Kuna ma finaali ei saanud, siis mul on palju vaba aega. Mul on pere siin, sain perega kokku. Lihtsalt võtan tsillilt, mis ma siin ikka promotsen, Eestis ma ju puhata ei saa nii, et võtan siit maksimumi."

Jüri telefon ja sotsiaalmeedia on sõnumitest ja teadetest punglil, aga oma fännidega laulja veel pikemalt suhelda pole jõudnud. Aeg-ajalt küll peatab mõni fänn ta Stockholmi tänavatel ja küsib autogrammi või ühispilti.

Mis on Jüri ennustused finaaliks?

"Kõik räägivad, et Venemaa võidab, aga mina arvan, et võidab keegi üllataja sel aastal, keda keegi ei arva, et võiks võita," lisas laulja, et tema lemmikud on Ukraina, samas ka Bulgaaria ja Horvaatia.

Vaata videost, mida rääkis Jüri oma varsti ilmuvast singlist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles