Eesti Laul: Kait Tamra

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kait Tamra.
Kait Tamra. Foto: Olavi Petraudze

Eesti Laulu konkursil osaleb üllatuslikult sellel aastal Kait Tamra lauluga «Lubadus».

«Kui ma päris aus olen, siis minusugune mees sealt päris vabatahtlikult osa ei võta, jõud on mängus. Abikaasa ja lapsed ütlesid, et võta osa, » ütles Kait Tamra «Terevisioonis»

«Tekst on oma perest, vanaisa andis lubaduse, olles tänulik nendele inimestele, kes teda aitasid. Laul on selles mõttes, et ärme jäta lubadusi kuskile kaugele, vaid katsume iga päev nii elada, et täidame neid lubadusi kohe,» selgitab Tamra laulu mõtet.

«Ega ma päris valmis pole, see on selline kaalutlemata otsus, aga kui ma seda olen alustanud, siis ma teen seda lõpuni. Korraldajad nägid juba nii ette, et ma siia väga palju juurde ei meisterda ja teen selle asja nii, nagu ta loomulikult tuleb.»

«Ma ei ole šõumees, et katsume hakkama saada nii nagu päris,» sõnas Tamra, kui temalt päriti korraldajate täiendavate soovide kohta. «Kui üteldakse, et kammi juuksed teisele poole, siis tuleb seda teha. Siin tuleb vaadata, et see sõnum selle möllu sisse ära ei kao, siin on üks piir, kui sa selle ületad, kaob see kõik ära.»

Vaata intervjuud ja kuula laulu. Laul «Lubadus» algab 4:49.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles