Elmayonesa: Eesti Laul esindagu Eestit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elmayonesa veedab suve Eestis
Elmayonesa veedab suve Eestis Foto: Karli Saul

Argentiina muusik Nicolas Hugo Behler ehk Elmayonesa arvates peaks Eesti Laulu võistlus esindama Eestit, kuid on täis lugusid, mis ei esinda seda üldse.

Tema arvates on Eesti rahval kaks valikut - kui tahetakse end rahvusvahelisest küljest näidata, peaks valima Elmayonesa, kuid kui soovitakse rõhutada Eesti juuri, oleks õige valik Meister ja Mari looga «Unemati», vahendab ERRi uudisteportaal.

Elmayonesa nime all tuntud laulja iseloomustab end kui sotsiaalset nähtust, mis näitab, et Eesti on aina enam muutumas rahvusvaheliseks kohaks.

«Eesti inimesed reisivad palju ja neid mõjutavad teised kultuurid, seda on näha erinevates kunstivaldkondades, antud juhul muusikas. Minu muusika on midagi uut, midagi tõelist,» lausus Behler.

Eurovisioonil pole laulja sõnul mingit seost tema või ta muusikaga, kuid võistlusena on tegemist väga hea võimalusega kogu Euroopa publiku tähelepanu võitmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles