Eesti Laul: kuula Tiiu Kiik «Second Chance»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile tegid finalistid kontserdisaalis proove. Fotol on üks «Eesti laulu» finaliste Tiiu Kiik, kes kiigub oma laulu ajal lae all.
Eile tegid finalistid kontserdisaalis proove. Fotol on üks «Eesti laulu» finaliste Tiiu Kiik, kes kiigub oma laulu ajal lae all. Foto: Jelena Rudi

 

Eesti Laulu konkursil osaleb teist aasta järjest Tiiu Kiik, kes eelmisel korral jäi lauluvõistlusel üheksandaks. Selle aastal esitab Tiiu laulu « Second Chance».

 

«Pigem andis see rohkem julgust ja tahet oma rida jätkata. See tagasiside ürituselt ja kogu kontserdi möll on olnud väga positiivne, vaatamata siis peaaegu eelviimasele kohale, et ma olen väga rahul,» kommenteeris Tiiu Kiik «Terevisioonis» varasemat osalemist lauluvõistlusel.

Samuti sõnas Kiik, et muusikat tehes ümbritsevad teda peamiselt pere ja lapsed ning parimad mõtted tulevad öösel. Muusikaga plaanib Kiik tegeleda niikaua kui inspiratsiooni jätkub.

Aastaga 2010 jäi laulja väga rahule. Kiigel ilmus kaks plaati, mis praeguseks hetkeks on läbi müüdud.

Kuula laulu «Second Chance». Kuidas meeldib?

Laul algab 3:36.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles