Jurman: see peaks oleme selline hipipopp

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Jurman.
Marilyn Jurman. Foto: Aivar Kullamaa

 

Marilyn Jurman osaleb Eesti Laulu konkursil lauluga «Veel on aega» mida bänd iseloomustab sõnaga hipipopp.

 

«See peaks oleme selline hipipopp,» iseloomustavad Marilyn Jurman ja Karl Kanter oma muusikastiili «Terevisioonile» antud intervjuus. «Marilyn on ju tuntud lillelaps, » lisab Karl muiates.

Marilyn tunnistab, et Eesti Laulu konkursile pääsemine oli üllatav. «Kuna see oli kõige viimane nimekirjas, siis selleks hetkeks oli juba pinge maas, et enam väga ei olnud lootust, et sealt tuleb midagi,» räägib Jurman, kes vaatas saadet «Ringvaade», kus tehti teatavaks Eesti Laulule pääsejad.

Oma seotusest muusikaga räägib Jurman järgmist: «Ma arvan , et see on väga tähtis. Lihtsalt pole piisavalt väljundit või kogemust, et seda teha. Näitlemine on ikka mingi eriala, mille ma olen lõpetanud, millega ma olen kogu aeg tegelenud, millega ma leiba teenin. Muusika on selline asi, mida tahaks teha aga mida on väga raske teha, kui sa pole jällegi tõestanud. Eesti Laul on hea variant ennast tõestada.»

Oma lavalise väljanägemise usaldab Marilyn oma loominguliste sõprade kätte. «Pigem usaldan neid inimesi, kes on õppinud oma alal, et need teeksid neid otsuseid rohkem kui mina.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles