5 küsimust Noorkuule

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Noorkuu
Ansambel Noorkuu Foto: Noorkuu

Elu24 küsis Eesti Laul 2011 konkursil osalejatelt 5 küsimust. Vastas Noorkuu.

1. Iseloomustage oma muusikakollektiivi?

Noorkuu tähistab sel aastal oma 15. juubelit. Selle aja jooksul on tehtud juba nii mõndagi ja teeme veel. Lisainfo www.noorkuu.ee  - et vastus ei läheks liiga pikaks.

2. Mille poolest on teie lugu just EESTI LAUL, millist Eestile omast kvaliteeti ta kannab aastal 2011?

Väga hea küsimus, millele vastamine võttis kõige kauem aega! EESTI LAUL 2011 - «Be My Saturday Night», kõlab üle Euroopa just laupäeva õhtul ja Noorkuu esituses väga sobivalt. Kas see kannab ka mingit Eestile omast kvaliteedi märki, jäägu žürii ja publiku otsustada!

3. Millist konkurenti peate kõige ohtlikumaks? Laulu, autori(te) või esitaja(te) poolest?

Ei usu, et keegi Noorkuule otsest ohtu kujutab. Kui muusikast rääkida, siis tundub et hetkel on peafavoriite 3-4. Usume, et ka Noorkuu suudab selles konkurentsis kaasa rääkida, aga seda näitab juba aeg.

4. Eesti Laul pole üksnes muusika ja sõnad. Kellega kavatsete lavashow ja kostüümide loomisel koostööd teha, et finaalkontserdil võimalikult edukalt esineda?

Oleme nõus, et pelgalt muusika ja sõnadega ei võida. See, mis laval toimub on kindlasti väga oluline. Noorkuu poolt tuleb show! Teeme koostööd inimestega, keda selles suhtes usaldame. Samas, kõige tähtsam on ennast ise lavale minnes 100% usaldada.

5. Igavikuline küsimus - kumb süsteem on õiglasem, kas žürii tehtud eelvalik või rahvahääletus. Mida arvate?

Otsustama peaksid Ansip ja Savisaar, nii oleks ju poliitiliselt korrektne. Ilma naljata - tundub, et hetke süsteem on siiski parim. Võita saab vaid laul, kellel on nii žürii kui publiku suur toetus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles