4 küsimust Outloudzile: žüriidesse võib igasugu friike ära eksida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Outloudz
Outloudz Foto: Fred Krieger

Eesti Laulu konkursil teeb debüüdi Outloudz lauluga « I Wanna Meet Bob Dylan».

 

«Outloudz on tegutsenud oma nime all vaevalt pool aastat, aga idee ja töö stuudios on kestnud oluliselt kauem. Koostöö stuudios minu, Fred Kriegeri ja Tomi Rahula vahel on kujunenud ajaga ja iga mees oskab väga hästi just seda, mida ta teeb. Meil on kolmepeale näidata ette suur ports number 1 hitte Eestis ja usun, et see number ainult suureneb. Outloudz saab ikka ja jälle stuudios kokku ja produtseerib muusikat, mida hakkab ilmuma järjest enam, » räägib bändist Outloudz Stig Rästa.

 

Mille poolest on teie lugu just Eesti Laul, milliseid Eestile omaseid kvaliteete ta kannab aastal 2011?

Ma siiralt usun, et «I Wanna Meet Bob Dylan» sobib suurepäraselt just selle uue Eesti Laulu kontseptsiooniga, kus enam ei ole põhirõhk sellel, et laul peaks kõlama n-ö eurovisioonilik. Meie laul peaks sobima ka välismaistesse raadiojaamadesse kõlama - see on see kvaliteet, mida üritame enda poolt lisada muusikale.

Millist konkurenti peate kõige ohtlikumaks? Laulu, autori(te) või esitaja(te) poolest?

Kardan kõige rohkem, et võidab mõni laul, mis minu arvates võitu ei vääri ega isegi kohta sellel konkursil, aga otseselt kedagi ma nimetama ei hakka. Äkki keegi solvub.

Eesti Laul pole üksnes muusika ja sõnad. Kellega kavatsete lava-show ja kostüümide loomisel koostööd teha, et finaalkontserdil võimalikult edukalt esineda?

Tantsijaid ja tuld ja trianglit te laval ei näe, sest meie laseme laulul rääkida enda eest. Lisaks minule ja Tomile on laval trummar Karl - Kristjan Kingi ja bäkki laulab võrratu Keit Triisa.

Igavikuline küsimus - kumb süsteem on õiglasem, kas žürii tehtud eelvalik või rahvahääletus. Mida arvate?

Ma panustaks ikka rahvahääletusele, sest enamikul on tavaliselt ikka õigus, sest žüriidesse võib igasugu friike ära eksida.

 

Kuula laulu «I Wanna Meet Bob Dylan»!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles