5 küsimust Tiiu Kiigele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiiu Kiik
Tiiu Kiik Foto: Meelis Tomson/Õhtuleht

Elu24 küsis Eesti Laul 2011 konkursil osalejatelt 5 küsimust. Vastas Tiiu Kiik.

1. Iseloomustage oma muusikakollektiivi?

Kollektiivis üheaegselt nii tõsised kui ka lõbusad, musikaalsed ja tantsumeelsed tegelased - lisaks minule veel punkar Chungin trummide taga, süntesaatoril ambientmuusika veteran Kaido Kirikmäe, tuult ja päikest kehastab tantsija Aleksander "Sass" Zhemzhurov, kes on õpetaja tantsukoolis D-Lux.


2. Mille poolest on teie lugu just EESTI LAUL, millist Eestile omast kvaliteeti ta kannab aastal 2011?

Lugu on loodud Eestis, eesti autori poolt aastal 2011 ja osaleb konkursil EESTI LAUL. See teebki sellest loost EESTI LAULU.


3. Millist konkurenti peate kõige ohtlikumaks? Laulu, autori(te) või esitaja(te) poolest?

Me ei pea kedagi neist oma olemuse poolest ohtlikuks.


4. Eesti Laul pole üksnes muusika ja sõnad. Kellega kavatsete lavashow ja kostüümide loomisel koostööd teha, et finaalkontserdil võimalikult edukalt esineda?

Tänu võistlusele olen paremini kursis sellega, kui andekaid ja toredaid stiliste/disainereid Eestis on. Kellega neist aga koostööks läheb, pole veel selgunud. Lõppsõna jääb aga kindlasti kollektiivile endale.


5. Igavikuline küsimus - kumb süsteem on õiglasem, kas žürii tehtud eelvalik või rahvahääletus. Mida arvate?

Kumbki süsteem pole õiglane, sest mõlemil juhul võib isiklik eelistus ületada neutraalse punktide jagamise. Siiski usun, et lõppkokkuvõttes võidab see, kes seda võitu ühel või teisel moel tõeliselt ka väärt on.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles