4 küsimust Rolfile: hääletage oma lemmiku poolt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolf Roosalu.
Rolf Roosalu. Foto: Jelena Rudi

Eesti Laulul astub üles erinevate konkursside vetran Rolf Roosalu lauluga «All & Now».

Rolf Junior (Roosalu) sündis 18. jaanuaril 1982. aastal. 11-aastasena jõudis Rolf Vanemuise teatri lavale Ü. Vilimaa lavastatud muusikalis «Oliver».

Lauljatee alguses karastus noor artist rohketel esinemistel kruiisilaevade erinevates programmides. Rolf on osalenud konkursil Kaks Takti Ette, kus ta pärjati publikulemmiku tiitliga.

Koos Markku ja Christina Tiidumaaga valmisid esimesed raadiosinglid.

Rolfi esimene kauamängiv «Ingel» sisaldas nii varasemaid raadiosingleid, eurolaulu hitti «One On One». Teine kauamängiv «Ööjanune» ilmus 2009. aasta detsembris.

Rolf on osalenud mitmetel erinevatel konkursitel ja saavutanud ihaldatud kohti nii Venemaal, Ukrainas, Bulgaarias, Maltal, Lätis, Itaalias jne.

Mille poolest on teie lugu just Eesti Laul, milliseid Eestile omaseid kvaliteete ta kannab aastal 2011?

Lugu on eestlaste poolt viljeletud ning kannab endas suurel hulgal positiivset kvaliteeti, mida ka ehk väljaspool kodumaa piire kuulata võiks.

Milline konkurenti peate kõige ohtlikumaks? Laulu, autori(te) või esitaja(te) poolest?

Ei pea kedagi ohtlikuks. Võtan vabalt ja rahulikult. Teen oma asja nii hästi kui suudan ja veel rohkemgi. Pärast Eesti Laulu on mind sel aastal muusikalises mõttes väga palju põnevat ees ootamas. Seega pole Eurovisioon eesmärk omaette ent siiski tõsiselt võetav ja tänuväärt üritus.

Eesti Laul pole üksnes muusika ja sõnad. Kellega kavatsete lavashow ja kostüümide loomisel koostööd teha, et finaalkontserdil võimalikult edukalt esineda?

Lavaline olemine saab olema äärmiselt õdus ja professionaalne. Viimane väljendub just eriti heades ja andekates muusikutes, kellega on mul au koos laval olla ja anda endast kõik. Riietus ja väljanägemine on vastav nii laulu, kui õhustikuga.

Igavikuline küsimus - kumb süsteem on õiglasem, kas žürii tehtud eelvalik või rahvahääletus. Mida arvate?

Mõlemad on õiglased. Küsimus on ju maitses ning siinkohal pole mõtet vaielda vaid lihtsalt omapoolne arvamus välja öelda. Rahvas võiks hääletuse ajal nö rohkem häält teha, siis ei peaks pärast hääletust nii palju nurisema(vihjates sellele, et rahvahääletuse numbrid on väga väikesed). Kes iganes teie lemmik sel võistlusel ka pole- HÄÄLETAGE tema poolt! Ainult nii annate oma panuse õigele laulule esindamaks meid suurel rahvusvahelisel võistlusel.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles