Eesti Laul 2011 poolfinaale juhivad Piret Järvis ja Lenna Kuurmaa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa sõbranna Piret Järvisega
Lenna Kuurmaa sõbranna Piret Järvisega Foto: Stina Kase

 

Eesti Laul 2011 poolfinaale juhivad tuntud lauljad Piret Järvis ja Lenna Kuurmaa. Mõlemad artistid osalesid laulukonkursil eelmisel aastal.

 

Eesti Laul 2011 poolfinaalide vedamist peavad mõlemad põnevaks väljakutseks. «Olen Vanilla Ninja koosseisus osa võtnud kunagisest Eurolaulust ning mullu oma uue bändiga ka Eesti Laulust. Nüüd on hea võimalus ka teisel poolel kaasa lüüa ning panustada tähtsaima kodumaise lauluvõistluse korraldusse,» räägib Piret. Osalejate nimekiri on tema sõnul mitmekesine ja huvitav ning kahe poolfinaaliga süsteem muudab kogu konkursi põnevamaks.

Lenna Kuurmaa sõnul tuli korraldajate pakkumine Eesti Laul 2011 saatejuhiks saada meeldiva üllatusena. «Olen meeleldi valmis osalema. Teeme ühes Piretiga poolfinaalid hoogsaks ja heatujuliseks ja aitame 10 parimat lõppkontserdile,» lubab Lenna.

ETV meelelahutustoimetuse juhataja Mart Normet kinnitab, et juba poolfinaalides on televiisori ette asja ka huumorisõpradel, kes ei pea kannatama finaalini. «Kas me just Lennale ja Piretile vuntsid või klounininad ette kleebime, aga lõbusad saavad need saated  kindlasti olema,» sõnab Normet.

Lenna Kuurmaa ja Piret Järvis astuvad esmakordselt üles esimeses poolfinaalis 12. veebruaril ETV ekraanil ning uuesti 19. veebruaril teise poolfinaali saatejuhtidena. Nende vedamisel selgitatakse mõlemas saates välja 5 parimat laulu, mis jõuavad 26. veebruaril Nokia Kontserdimajas toimuvasse finaali. Avaliku kontserdi piletid on müügil Ticketpros ja Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles