Elmayonesa «Kes ei tantsi, on politsei»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicolás Hugo Behler Calzetta ehk Elmayonesa
Nicolás Hugo Behler Calzetta ehk Elmayonesa Foto: Elmayonesa

Eesti Laulu esimeses poolfinaalis osaleb Elmayonesa looga «Kes ei tantsi, on politsei».

Iseloomustage oma muusikakollektiivi?

Elmayonesa on üks ülevoolavalt rõõmus ja rändaja hingega poiss. Pärast teismeiga, mida mõjutasid punk-rock, hardcore ja metal, otsustas ta lahkuda kodulinnast, et minna maailma avastama. Seiklused, mis saatsid teda igal sammul, muutusid lauludeks - sinna põimusid erinevad keeled (katalaani, hispaania, inglise, poola, eesti) ja muusikastiilid (cumbia, reggae, hip-hop).

Elmayonesast sai kosmopoliitne artist, kelle muusika kõlab maailma eri paigus, kuid alati sama missiooniga: panna tantsima ka politseinikud. Tema muusika on mõeldud kõigile, see läheb otse inimeste pähe filtriteta ja erapooletult.

Mille poolest on teie lugu just Eesti Laul?

Minu laulu juures on oluline see, et see peegeldab ühte väga erilist hetke kaasaegse Eesti muusika areenil. See on midagi uut, autentset. Käesolev aasta on väga oluline, kuna Tallinn on Euroopa kultuuripealinn, seega peaks Eesti valima laulu, millel oleks rahvusvaheline ulatus. Mu laul on mitmekesine: latiino rütmid miksitud elektroonilise muusika ja mu eesti keele flowga. Siin peegeldub tänapäeva Eesti ja ka see, mis on tulemas tulevikus.
 

Kellega kavatsete lavashow ja kostüümide loomisel koostööd teha?

Enda show jaoks olen kokku pannud Eesti Tantsupõrandate Unistuste team’i Olen enda kahe parima sõbrannaga Nora ja Triinuga, kes tantsivad, oma hea sõbra Bashment King Tarrviga, kes keerutab plaate, ning MC J.O.C. on Kuninganna Katriniga tausta laulmas. Show kujutab endast kaasaegset illegaalset Sound Systemit, mis on täis attitude'i.


Eesti Laulu esimene poolfinaal on eetris laupäeval 21.35 ETV-s!

Hääleta oma lemmiku poolt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles