Jana Kask «Don't Want Anything»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Kask käis bändiliikmetega Montonis Eesti Laulu jaoks rõivaid valimas.
Jana Kask käis bändiliikmetega Montonis Eesti Laulu jaoks rõivaid valimas. Foto: Jelena Rudi

Eesti Laulu esimeses poolfinaalis osaleb Jana Kask  looga «Don't Want Anything».

Iseloomustage oma muusikakollektiivi?

«Meie muusikalise kollektiivi esilaulik Jana Kask on lummanud geniaalse vokaalteosega «Don´t Want Anything» kõik eurovisiooni heterod ja mitteheterod. Tausta tõukejõuks on kõiki naisi armastav trummar Silver Ulvik, klaveril ja laulul on eurovisiooni- ja elukogemustega Mikko Maltis, vokaali organiseerijaks on Iiris Vesiku hingearst Ago Teppand ning basskitarril ja laulul on särtsust ja elektrist pakatav vabariigi esibassist Tõnis Kivisild,» räägib kooslusest lähemalt Jakko Maltis.
 

Mille poolest on teie lugu just Eesti Laul?

Eesti Laulu eesmärk peab olema arendada Eesti muusikaeksporti ning Janal on DWA´ga rahvusvahelisel tasandil selleks väga head eelised olemas. Alati on hea, kui kodus on muusikale olemas suur toetus ning inimesed avaldavad oma arvamust ja annavad tagasisidet, aga kui loole elatakse kaasa ka väljaspool Eestit, siis annab see kinnitust, et lauljal on potentsiaali. Ainus põhjus miks ma Janaga koostööd tegema hakkasin oli, et ma uskusin temasse ja usun siiani ning näen ühistes ettevõtmistes tulevikku Eestist kaugemale.
 

Kellega kavatsete lavashow ja kostüümide loomisel koostööd teha?

Sellele küsimusele vastates avaldaks ära palju ilusaid ja põnevaid asju, mis plaanis ning kellega plaanis ja kui võrratu näeb välja Jana laval kandes...! Seega nii väga, kui ma ka tahaks, ei saa ma üksikasjadest lähemalt rääkida, kuid võin öelda, et meie muusikaline kollektiiv eelistab eestimaist.

Eesti Laulu esimene poolfinaal on eetris laupäeval 21.35 ETV-s!

Hääleta oma lemmiku poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles