Outloudz «I Wanna Meet Bob Dylan»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Outloudz
Outloudz Foto: Fred Krieger

Eesti Laulu finaalis osaleb Outloudz looga «I Wanna Meet Bob Dylan».

Iseloomustage oma muusikakollektiivi?

«Outloudz on tegutsenud oma nime all vaevalt pool aastat, aga idee ja töö stuudios on kestnud oluliselt kauem. Koostöö stuudios minu, Fred Kriegeri ja Tomi Rahula vahel on kujunenud ajaga ja iga mees oskab väga hästi just seda, mida ta teeb. Meil on kolmepeale näidata ette suur ports number 1 hitte Eestis ja usun, et see number ainult suureneb. Outloudz saab ikka ja jälle stuudios kokku ja produtseerib muusikat, mida hakkab ilmuma järjest enam, » räägib bändist Outloudz Stig Rästa.
 

Mille poolest on teie lugu just Eesti Laul?

Ma siiralt usun, et «I Wanna Meet Bob Dylan» sobib suurepäraselt just selle uue Eesti Laulu kontseptsiooniga, kus enam ei ole põhirõhk sellel, et laul peaks kõlama n-ö eurovisioonilik. Meie laul peaks sobima ka välismaistesse raadiojaamadesse kõlama - see on see kvaliteet, mida üritame enda poolt lisada muusikale.


Kellega kavatsete lavashow ja kostüümide loomisel koostööd teha?

Tantsijaid ja tuld ja trianglit te laval ei näe, sest meie laseme laulul rääkida enda eest. Lisaks minule ja Tomile on laval trummar Karl - Kristjan Kingi ja bäkki laulab võrratu Keit Triisa.


Eesti Laulu esimene poolfinaal on eetris laupäeval 21.35 ETV-s!

Hääleta oma lemmiku poolt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles