Elmayonesa: olen vallaline, sest ei suuda valida!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicolás Hugo Behler Calzetta ehk Elmayonesa
Nicolás Hugo Behler Calzetta ehk Elmayonesa Foto: Elmayonesa

Elmayonesa ehk Nicolas Hugo Behler Calzetta (24) on sündinud Argentiinas, kuid kolis Eestisse eelmise aasta juuli algul. Läinud aastal kogus ta YouTube’is tuntust oma esimese eestikeelse looga «Liigutage peput". Täna on ta «Eesti laulu» poolfinaalis looga «Kes ei tantsi, on politsei». Nicolas rääkis Buduaarile, et naudib Eestis elamist, sest saab siin teha muusikat. Lisaks sellele armastab ka eesti naisi!

Argentinas sündinud Nicolas’l on isa poolt saksa ja ema poolt itaalia juured. Ometi elab ta nüüd hoopis Eestis. «Tegelen siin muusikaga, mängin klubides ja teen muusikat ka mõndadele kohalikele artistidele.»

«Plaanin siia jäädagi ning oma tegevust jätkata. Teen seda, mis mulle meeldib, ja elan sellest - mida veel võiks elult tahta?»

«Minu alatine unistus on olnud reisimine, maailma tundma õppimine ja enda kunstist elamine. See on just see, mida olen viimased neli aastat Euroopas teinud. Sellepärast olen väga rahul, et saan elada nii, nagu olen alati tahtnud.»

Ka Nicolas' vanemad on poja valikutega rahul ning juba armastavad Eestit. «Minu vanematele meeldib väga, et nende pojal välismaal hästi läheb ja et ta on muutumas rahvusvaheliseks artistiks. Olen neile palju rääkinud siinsest elust ja nad on juba muutunud tõelisteks Eesti fännideks!»
 

Eesti Laulul osalemine on Nicolas' kuulsaks teinud ning teda tuntakse tihti ära. «See on väga äge. Inimesed alati tervitavad mind tänavatel. Ükspäev küsis üks politseinik mult autogrammi enda tütrele,» meenutab ta. Politseiga on ka seotud tema uusim laul «Kes ei tantsi, on politsei».

Osalemine Eesti Laulu konkursil oli aga pigem Nicolas' sõprade soovitus. «Pärast seda, kui olin terve suve siin Eestis mänginud, ütlesid väga paljud, kes mu kontsertidel käisid, et oleks tore, kui ma ühe laulu sinna saadaksin. Ka mulle meeldis idee, et mu muusika jõuaks suurema publikuni,» seletab ta.

Nicolas näeb konkursil enda trumbina fakti, et ta pole eestlane. «Arvan, et kuna Tallinn on sel aastal Euroopa kultuuripealinn, oleks hea esitleda midagi uut ja originaalset. Arvan, et Elmayonesa loob Eestist kosmopoliitsema pildi ning annab konkursile rahvusvahelise värvi.»
 

Lisaks muusikale hindab Nicolas ka naisi, eriti eesti naisi. «Eesti naisi eristab see, et nad on väga ilusad. Eesti tundub olevat modellide vabrik,» naerab ta. Tüdruksõpra aga Nicolas'l veel pole, sest ta ei suuda valida.

«Tallinnas olen ma kogu aeg kuskil väljas peol. PURJUS! Hahahaa! Aga girlfriendi mul ei ole, kuna on väga raske siin Eestis valida ühte tüdrukut - kõik on ilusad!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles