Jaan Tätte juunior propageeris ETVs narkootikume

, Õhtuelu25 reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2011 proov - Meister ja Mari
Eesti Laul 2011 proov - Meister ja Mari Foto: Jelena Rudi

Eesti Laul 2011 esimeses poolfinaalis oli kohal ka Õhtuelu25 staarreporter Leemet Muna, kes oli tunnistajaks, kui noor Jaan Tätte ETV kaamerate ees Maarjamaa noortele narkootikume propageeris. 

Pesulauaga oma etteaste lõpetanud Jaan Tätte Jr ja tema kallim Mari piirati ümber saatejuhtide Piret Järvise ja Lenna Kuurmaa poolt, kes uurisid noortelt nende magusate unenägude kohta. 

Selgus, et kaunis Mari näeb pea igal ööl unes oma kallist Jaani aka Meistrit. Kordi veidram uni oli aga meenutada Jaanil. Tema ei näinud oma unenägudes teps mitte kallimat vaid hoopis kokaiini.

Jaan: Meenutan oma veidramat und suurima hea meelega. Nägin unes, et tegin kokaiini ja olin peo kuningas. Kõik läks lahedalt seni kuni hakkasin tasapisi ärkama. Ärkasin, ärkasin ja nii oligi kõik nagu päriselt... See lugu läheb veel pikemalt edasi...

Piret ja Lenna: Võib-olla meenutame seda suts hiljem, kui saade läbi... Teeme nii eks...

Meister ja Mari Eesti Laul 2011 poolfinaalist kahjuks edasi ei pääsenud.

Kuidas Sulle nende lugu meeldis?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles