5 küsimust Sofia Rubinale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofia Rubina uue video esitlus
Sofia Rubina uue video esitlus Foto: Jelena Rudi

Eesti Laulu teises poolfinaalis osaleb Sofia Rubina lauluga « My Melody». Küsumistele vastas Talis Paide, kes on loo üks autoritest.

Iseloomustage oma muusikakollektiivi?

Sofia Rubina on Eesti jazzilaval figureerinud juba mitu aastat, alustades juba tema eelmisest albumist «My Sun». Hetkel löövad kaasa meil trummar Kaspar Kalluste, Dagmar Oja, Jelena Juzvik ja Raimondo Laikre.

Mille poolest on teie lugu just Eesti Laul, milliseid Eestile omaseid
kvaliteete ta kannab aastal 2011?


Tegemist on nii Eesti loo kui rahvusvahelise looga, ja kuna Eurovisiooni üheselt võetav poppformaat kadumas, arvan ma, et see lugu sobib sellesse uude Eesti Laulu vormi väga hästi.

Milline konkurenti peate kõige ohtlikumaks? Laulu, autori(te) või esitaja(te) poolest?

Võidusõit on ohtlik, muusikud saavad reeglina üksteisega natuke paremini läbi. Häid lugusid on palju, meie jaoks on kõik esinejad ja lood võrdsed, lihtsalt stiil on erinev...Ja milline lugu on piisavalt atraktiivne nii žürii kui rahva jaoks, näitab hääletus.

Eesti Laul pole üksnes muusika ja sõnad. Kellega kavatsete lavashow ja kostüümide loomisel koostööd teha, et finaalkontserdil võimalikult edukalt esineda?

Juba algusest peale oli meil kokkulepe Liina Steiniga, kes tegi stilistika osas ära võrratult suure töö, ja temaga ka jätkame.

Igavikuline küsimus - kumb süsteem on õiglasem, kas žürii tehtud eelvalik või rahvahääletus. Mida arvate?

Las otsustavad mõlemad!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles