Uku Suviste: miks ma peaks murtud olema?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2011 proov - Uku Suviste
Eesti Laul 2011 proov - Uku Suviste Foto: Jelena Rudi

Eesti Laul 2011 poolfinaalist eemaldatud Uku Suviste usub, et võimalusi tuleb veel palju.

«Miks ma peaks murtud olema? Edison pidi tegema 99 000 ebaõnnestunud katset, et need pirnid siin põleks,» rääkis Suviste «Ringvaates». «Ma usun, et võimalusi tuleb palju. Minu, Reinu ja kuulajate arvamus sellest loost ei muutu ju seetõttu, et sõnad on jagatud.»

Suviste kinnitas, et «Jagatud öö» jääb tema repertuaari edaspidigi.

«Mina tegin sellele arranžeeringu ja esitasin ikka nii, nagu ta tol hetkel hinges kõlas. Kindlasti kavatsen seda veel esitada,» ütles ta.

Laulja ei süüdista juhtunus kedagi ning tänas inimest, kes ETVsse anonüümse vihje saatis: «Mida hiljem see oleks juhtunud, seda hullem oleks olnud kõigi jaoks.»

«Jagatud öö» eksis reglemendi punkti vastu, mis keelab sõnade või  viisi avaldamise enne 1. septembrit 2010. Korraldusmeeskonnale laekunud info alusel tehti kindlaks, et loo sõnad on varem kõlanud Indrek Kalda laulus «Päevadega valgust - sinuga armastust,» mis ilmus juba 2006. aastal.

Eemaldatud pala asemele uut lugu ei tule, sest toimunud on juba saadetesse loosimised, proovid ja salvestused.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles