Robin Juhkental osaleb ka sellel aastal Eesti Laulul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Lincolni esimene lavaproov ja prerssikonverents Oslos - Robin Juhkental
Malcolm Lincolni esimene lavaproov ja prerssikonverents Oslos - Robin Juhkental Foto: Indrek Galetin (EBU)

Eelmisel aastal ansambli Malcolm Lincoln  koosseisus Eesti Laulu võitnud Robin Juhkental astub seekord üles Orelipoisi loos «Valss» taustalauljana.

 

Peale Robin Juhkentali astub Orelipoisi loos üles ka saate «Eesti talent» võitja Erki-Andres Nuut.

Selle aasta konkursi lauludest arvab Robin Juhkental järgmist: «Olen enda jaoksavastanud paar päris head lugu. Poolfinaalide sissetoomine on muutnud valiku meeldivalt laiemaks. Minu hinnangul on tänavune paladevalik rohkem tasakaalus kui eelmisel aastal. Iga maitse jaoks on midagi,» kommenteerib Juhkental. Küsimusele, kas artistide jaoks on parem lavale astuda esimese või teise poolfinaali koosseisus, vastab ta, et suurt vahet tõenäoliselt ei ole. «Finaalis võita või kaotada võib lõpuks igasugusest algseisust,» võtab Malcolm Lincolni solist kokku.

Lenna Kuurmaa sõnul tuleb ka teine poolfinaal hoogne. «Oma näo ja teoga artiste jagub ka teise saatesse. Televaatajatele saame lubada nii häid meloodiaid, püüdvaid rütme kui tuliseid etteasteid,» loetleb Kuurmaa. Tema sõnul on finalistide ennustamine seekord veel keerulisem kui eelmisel laupäeval. «Oma fännibaas on neil kõigil ja kindlasti on oluline ka žürii hinnang,» lisab saatejuht.

Teises poolfinaalis 19. veebruaril astuvad üles:

  1. Sõpruse puiestee ja Merili Varik «Rahu, ainult rahu»
  2. Shirubi Ikazuchi «St. Cabah»
  3. Sofia Rubina «My Melody»
  4. The Storm – Mimicry « The Storm»
  5. Valss – Orelipoiss « Valss»
  6. Second Chance - Tiiu Kiik «Second Chance»
  7. Smile – MID « Smile»
  8. Hopa'pa-rei! - Ithaka Maria «Hopa'pa-rei!»
  9. All & Now - Rolf Roosalu «All & Now»

Eesti Laulu teine poolfinaal on eetris laupäeval kell 21.35 ETV-s. Saatejuhtideks on Piret Järvis ja Lenna Kuurmaa.

Eesti Laul 2011 suur finaal leiab aset 26. veebruaril Nokia Kontserdimajas. Piletid on müügil Ticketpro ja Piletilevi müügipunktides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles