Sõpruse Puiestee «Rahu, ainult rahu»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõpruse Puiestee
Sõpruse Puiestee Foto: Reginleif Trubetsky

Eesti Laulu teises poolfinaalis osaleb Sõpruse Puiestee lauluga «Rahu, ainult rahu». Bänd on endaga kampa võtnud Agen M-i endise solisti Merili Variku.
 

Iseloomustage oma muusikakollektiivi?

Ansambel nimega Sõpruse Puiestee tuli kokku 2002 sügisel ja saavutas üllatuslikult kiiresti suure populaarsuse. Lugu 1905 võitis omaaegse menusaate 7 vaprat ning esimesel kontserdil Sakala keskuses oli üle tuhande inimese. Välja on antud kolm CD-d ja DVD. Sõpruse Puiestee plaanib kevadeks uut plaati. Hetkel oleme hõivatud peamiselt Eesti laulu konkursiga, seejärel jätkub pooleliolev stuudiotöö.
 
Mille poolest on teie lugu just Eesti Laul?

Sõpruse Puiestee looming on olnud alati lähtunud Eestist, kohalikust elust-olust ja arvestanud sellega. «Rahu, ainult rahu» on mitmetähenduslik laul, aga seda võib võtta ka talvemeeleolusid kirjeldava lihtsa poploona.
 
Kellega kavatsete lavashow ja kostüümide loomisel koostööd teha?

Merili sai kleidi moekunstnik Hanna Korsarilt. Mina ülikonna Marve Rullilt Montonist, Baltikast. Kaasatud on veel Hugo Boss (Maidu, Marguse ja Andruse pintsakud); ETV kostüümilaod (Villu lips) ja second hand (muud juhuslikud rõivaesemed)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles